• 0233715701 Utilisez le téléphone pour réserver s.v.p./ Please phone us to book

Menu

Menu of the 75th anniversary of the landing of June 6th to download here

OUR ENTRIES (NOS ENTREES)
Plat /dish
Croustillant de Camembert et copeaux de jambon fumé
Camembert cheese crunchy and smoked ham sliver
 9.50€
Saumon, fumé par nos soins et crême ciboulette
Smoked salmon and its chives cream
13.00€
Velouté du moment façon Cappucino
Cream soup Cappucino style
 9.50€
Feuilleté de boudin noir et pommes
Black pudding and apple fruit puff pastry
11.00€
Foie gras de canard maison au pommeau et ses toasts
Duck and Pommeau Foie gras with its toasts
15.00€
Salade tiéde de gambas aux agrumes
Warm salad with prawns and citruses
18.00€
Salade « Terre & Mer » – Saumon fumé, foie gras, jambon fumé, camembert pané
Surf & Turf salad with smoked salmon, Foie gras, smoked harm breaded Camembert
15.00€
6 Huîtres gratinées au Camembert, pommes et filet de canard fumé
6 browned oysters with Camembert cheese, apple fruit and smoked duck filet
14.00€
Les Huîtres d’ Utah Beach (n°3) Les 6 : 1200 € Les 9: 18.00 € Les 12: 22.00€
Oysters from Utah Beach

MEATS (VIANDES)

Entrecôte grillée et son Camembert rôti dans sa boîte
Grilled rib steak with its roasted Camembert cheese in its box
24.00€
Burger de L’estaminet : Pain à burger, steak haché de Boeuf, oignons rouges, jambon fumé, chutney
L’ Estaminet Burger : Bun, minced meat steak, red onions, smoked ham, chutney
14.00€
Souris d’agneau dans son jus
Lamb shank in its juice
17.00€
Noix de joue de porc confite la crème de Livarot
Pork cheek confit with Livarot cheese cream
16.00€

FISHES (POISSONS)

Dos de lieu noir et tagliatelles å l’encre de seiche et sa julienne de jambon fumé
Saithe fish loin and squid ink tagliatelle pasta with its smoked ham julienne
13.00€
Dos de Cabillaud au goût du jour
Cod fish in our way
17.50€
Choucroute de la mer au beurre blanc (choux cuisiné au Riesling), saumon, haddcrk,
White butter sea sauerkraut (cabbage cooked in Riesling wine), salmon, haddock, saithe fish, cod fish
21.00€
Encornet l’ Américaine
Squid American-style » with tomato sauce
13.00€

OUR MENUS

Menu at 32.00€

Salade tiède de gambas aux agrumes / Warm salad with prawns and citruses
ou
Foie gras de canard maison au pommeau et son chutney / Home made duck and Pommeau Foie gras with its toasts
ou
6 huîtres nature ou gratinées / 6 browned or plain oysters
ou
Salade Terre & Mer : Saumon fumé, foie gras,jambon fumé, camembert pané
Surf and Turf salad with smoked salmom Foie gras, smoked ham, breaded Camembert
__________________________
Entrecôte grillée et son camembert rôti dans sa boite / Grilled rib steak with its roasted Camembert cheese in its box
ou
Choucroute de la mer au beurre blanc (choux cuisiné au Riesling). saumon, haddock, lieu, cabillaud
White butter sea sauerkraut (cabbage cooked in Riesling wine), salmon, haddock saithe fish, cod fish
ou
Souris d’agneau dans son jus / Lamb shank in its juice
ou
Dos de cabillaud au goût du jour / Cod fish in our way
__________________________
Profiterolles nougat, sauce chocolat / Nougat profiterolle with chocolate sauce
ou
Tarte tatin, glace canelle / Tatin tart : Upside-down apple tart with cinnamon ice-cream
ou
Assiette de fromages Normands / Cheese from Normandy
ou
Palette de desserts gourmands / Choice of gourmet desserts

Menu at 24.00€

Croustillant de Camembert et copeaux de jambon fumé / Camembert cheese crunchy and smoked ham sliver
Saumom fumé par nos soins et crême ciboulette / Smoked salmon and its chives cream
Velouté du moment façon cappucino / Cream soup Cappucino style
Feuilleté au boudin noir et pommes I Black pudding and apple puff pastry
__________________________
Dos de lieu noir et tagliatelles l’encre de seiche, julienne de saumon fumé
Saithe fish loin and squid ink tagliatelle pasta with its smoked ham julienne
Encornet à l’ Américaine / Squid “American-style”
Burger de L’Estaminet : Pain à burger, steak haché de Boeuf, oignons rouges, jambon fumé, chutney
L’Estaminet Burger : Bun, minced meat steak red onions. smoked han chutney
Noix de joue de porc confite å la creme de Livarot / Pork cheek candied with Livarot cheese cream
__________________________
Crème brûlée / Creme brûlée
Ile flottante sur coulis de fruits rouges / Floating island with red fruits coulis
Panna Cotta pomme caramel au lait / Apple and butterscotch Panna Cotta
Moelleux au chocolat / Chocolate soft cake

Formule at 19.00€

Entry + dish

or

Dish+ Dessert (choose between the ones of the menu at 24.00€)

Off holidays and weekend

OUR DESSERTS

Crème brûlée
Crème brûlée
8.00
Ile flottante sur coulis de fruits rouges
Floating island and its red fruits coulis
8.00
Moelleux au chocolat et glace vanille
Soft chocolate cake and vanilla ice-cream
8.00
Profiterolle nougat et sauce chocolat
Nougat profiterolle with chocolate sauce
8.00
Tarte tatin, glace canelle
Tatin tart : Upside-down apple tart with cinnamon ice-cream
8.00
Palette de desserts gourmands
Choice of gourmet desserts
8.00
Assiette de fromages NormandsCheese from Normandy 8.00

CHILD MENU (MENU ENFANT)

STEACK HACHE (BEEF STEACK) + FRITES (FRENCH FRIES)
OR NUGGETS
OR FILET DE POISSON
2 BOULES DE GLACE (2 BOWLS OF ICE CREAM)
OR FONDANT AU CHOCOLAT
11.00€

Attestation d'excellence tripadvisor
The restaurant can provide you an

allergens registry upon simple request

Bon appétit
Net price service included

(Prix nets service compris)

– Terrace

– Room service

– Parking on the street

– Parking for customers

– High chairs available

– Mastercard and VISA accepted

– Disabled access